Westerse AstrologieVedische, Indiase Astrologie of JyotishSoftware voor Vedische Astrologie of JyotishMahabote: Birmaanse AstrologieConsulten voor de analyse van je Westerse en Vedische horoscoopOpleidingen in Westerse, Vedische en Birmaanse AstrologieUitgeverij van boeken over Westerse en Vedische Astrologie en GedichtenbundelsBalinese AstrologieDe astroloogInformatie over Gedichtenbundelsenneagram.jpg (2542 bytes)zonnetempel2.jpg (2538 bytes)astronomie.jpg (2428 bytes)chinees.jpg (3084 bytes)fengshui.jpg (3175 bytes)ziwei.jpg (2758 bytes)ninestarki.jpg (2395 bytes)online boekwinkel.jpg (2918 bytes)advaita.jpg (1645 bytes)boekchinees.jpg (2186 bytes)

Uitgeverij

Internationalsmall.gif (3258 bytes)

 

BOEKEN OVER WESTERSE ASTROLOGIE

Bij de prijzen van bovenstaande boeken komen de portokosten Euro 3,64 voor adressen binnen Nederland, Euro 7,50 voor buitenlandse adressen.

BOEKEN OVER INDIASE (VEDISCHE) ASTROLOGIE

The Hindu Lunar Zodiac: Naast de bekende dierenriem van Ram, Stier etc. bestaat er nog een andere dierenriem. Deze gaat uit van de Maan, een vrouwelijk principe en telt 27 tekens. Gebruik de 27 bijgeleverde Tarotkaarten om op een speelse manier met deze dierenriem kennis te maken.

De kaarten gaan vergezeld van een klein boekwerkje waarin staat hoe je kunt nagaan in welk Maanteken jouw planeten staan en hoe je dat kunt interpreteren.

Op dit moment is alleen de Engelstalige uitgave verkrijgbaar.

De prijs van het boekje plus bijgeleverde kaarten is Euro 13,50 + de portokosten Euro 3,64 =  Euro 17,14 voor adressen binnen Nederland.
Voor adressen buiten Nederland Euro 13,50 + Euro7,50 = Euro 21,00.

Uitgebreidere informatie staat op het Engelstalige gedeelte van deze site.
Hier kun je ook de afbeeldingen van een aantal van de bijgeleverde Tarotkaarten zien. Belangstelling? Klik dan nu op deze tekst.

De genoemde boeken kunnen besteld worden door:

1. Een mailtje naar roeland@dirah.nl te sturen met daarop uw adresgegevens. Uiteraard heb ik uw adres nodig om het bestelde te kunnen toesturen.

2. Vervolgens krijgt U een bevestigingsmail. Het verzoek is om het bedrag pas over te maken als de bevestigingsmail is ontvangen. In dat geval kunt U er zeker van zijn dat ik klaar sta om de bestelling snel af te handelen.

Het boek wordt na ontvangst van het bedrag toegestuurd.

BELGIE: Het is tegenwoordig bij de meeste Belgische banken mogelijk om kosteloos geld naar Nederland over te boeken.
Om dit mogelijk te maken heeft uw bank de IBAN (International Bank Account Number) en BIC (Bank Identifier Code) nodig.
Stortingen kunnen plaatsvinden op de volgende rekening bij de ING BANK:

Klik hier voor informatie over mijn boek over Chinese Vier Pilaren Astrologie

Bezoek onze online winkel met boeken over Vedische Astrologie en Indiase spiritualiteit. Deze is opgezet in samenwerking met Amazon.com (omdat Amazon.com de afhandeling verzorgt dient betaling te gebeuren door middel van een creditcard).

Klik hier voor informatie over mijn boek over non dualiteit, advaita en de relatie met wetenschap en psychologie 'Jij bestaat niet'

De andere pagina's van deze site:

Westerse Astrologie , Horoscoopanalyses , Schriftelijke en Email Cursussen Astrologie , Beroepsopleiding Astrologie , Indiase, Vedische Astrologie , Tibetaanse Astrologie , Cursus Chinese Astrologie , Artikel Chinese Astrologie , Chinese Astrologie Zi Wei Dou Shou , Birmaanse Astrologie: Mahabote , Balinese Astrologie , Gedichten , LinksSoftware voor Vedische Astrologie , Astronomie voor Astrologen , Enneagram, Astrologie en de Horoscoop , De Maan in de Astrologie , De Indiase Maandierenriem , Ayurveda en de Vedische horoscoop, Bouw je eigen ZonnetempelFeng Shui, Eenheid met het universum ervaren door Ho'oponopono, Online Astrologische Boekwinkel, Advaita.