Kala Software

 westers.jpg (2013 bytes)indiaas.jpg (2011 bytes)opleidingen.jpg (1665 bytes)horoscoop.jpg (2087 bytes)Uitgeverij van boeken over Westerse en Vedische Astrologie en Gedichtenbundels

Complete Vedische klasse software voor Windows: de beste prijs/kwaliteitsverhouding van de luxere pakketten.

Het bedieningspaneel van dit programma kan ingesteld worden in het Nederlands (of in diverse andere talen).
Interpretatieve teksten en de handleiding zijn Engelstalig.

Kala biedt in vergelijking met andere pakketten veel voor weinig geld. De prijs van het programma is Euro 235. Het wordt als download aan je verzonden.

Het is een bijzonder compleet programma. Naast datgene wat men in een Vedisch programma kan verwachten (basishoroscoop, navamsa, dasas, bhuktis e.d., ashtakavarga berekeningen, shadbala) biedt het veel extra's

Zo geeft het interpretaties van yoga's (planetaire combinaties) en diverse andere standen in de horoscoop. Het gaat om algemene yoga's en om yoga's die onder andere te maken hebben met spiritualiteit, ziekte/ongelukken, relaties en geestelijke vermogens.  

Opmerkelijk zijn de interessante interpretaties over de rol van de Maansknopen die informatie geven over het karmische pad dat iemand moet gaan.

Het programma geeft interpretaties uit klassieke werken, maar het bevat ook moderne meer hedendaagse interpretatieve teksten. Zie hieronder een 'screenshot' van het programma. 

 kalascreenshot.jpg (93061 bytes)

Bijzonder is ook de aandacht voor Jaimini technieken en het feit dat het naast de klassieke planeten mogelijk is te werken met Uranus, Neptunus en Pluto. Verder is de dynamische transit module opvallend. Deze geeft het verloop van transits op een dynamische manier op het scherm weer. 

Kala levert ook een overzicht van wanneer bepaalde transits exact zijn. Niet alleen de dag wordt gegeven in deze lijst, maar ook het preciese tijdstip. Ook worden overzichten gegeven wanneer planeten bepaalde huizen, tekens of Nakshatras binnengaan. Deze lijst is een onmisbaar en effectief instrument voor de astroloog die inzicht wil in wat op een bepaald moment aan de hand is.

Ook levert het programma een 'transit calender'. Dit bevat een uitgebreide grafische weergave van gunstige en ongunstige transits.

Er is een zeer uitgebreide module beschikbaar om horoscopen van 2 personen met elkaar te vergelijken. Ook deze module biedt een interpretatieve tekst.

Bijzonder voor Kala is de uitgebreide Muhurta module. In een oogopslag kan door middel van groene en rode lijnen gezien worden wat gunstige en minder gunstige momenten zijn. Het programma bevat ook een Muhurta helper die voor 170 verschillende activiteiten kan bepalen wanneer het een gunstig moment is om die uit te voeren. Wanneer een moment gekozen wordt zal Kala automatisch een horoscoop voor dat moment maken.

Kala bevat ook alle gegevens welke nodig zijn voor het gebruik van KP (Krishnamurti Paddhati) technieken.  

Het programma heeft een ingebouwde atlas waardoor de coordinaten van plaatsen automatisch verschijnen en de omrekening naar Greenwichtijd automatisch gebeurt. Die atlas omvat Nederland, Belgie, Suriname, Nederlandse Antillen en een groot aantal andere landen.

Wanneer je het programma installeert heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de "Dirah options". Daarbij kun je in 1 klik de opties selecteren die Dirah Academie adviseert in zijn cursusmateriaal. Het is ook mogelijk om een andere set van opties te selecteren of je eigen opties te kiezen. 

Een uitgebreide Engelstalige beschrijving van het programma is te zien door op deze tekst te klikken.

De genoemde software kan besteld worden door:

1. Een mailtje te sturen naar roeland@dirah.nl

2. Vervolgens krijgt U een bevestigingsmail. Het verzoek is om het bedrag pas over te maken als de bevestigingsmail is ontvangen. In dat geval kunt U er zeker van zijn dat ik klaar sta om de bestelling snel af te handelen.

De software wordt geleverd nadat het bedrag van Euro 235 is ontvangen op rekening NL 19 INGB 0000 416584 die op naam staat van Dirah Academie te Tilburg.

De download link wordt na betaling toegezonden.

BELGIE: Het is tegenwoordig bij de meeste Belgische banken mogelijk om kosteloos geld naar Nederland over te boeken.
Om dit mogelijk te maken heeft uw bank de IBAN (International Bank Account Number) en BIC (Bank Identifier Code) nodig.
Stortingen kunnen plaatsvinden op de volgende rekening bij de ING BANK:

Westerse Astrologie , Horoscoopanalyses , Online Astrologische Boekwinkel , Schriftelijke en Email Cursussen Astrologie , Beroepsopleiding Astrologie , Indiase, Vedische Astrologie , Tibetaanse Astrologie , Birmaanse Astrologie: Mahabote , Uitgeverij , Gedichten , LinksSoftware voor Vedische Astrologie , Astronomie voor Astrologen , Enneagram en de Horoscoop , De Maan in de Astrologie. , De Indiase Maandierenriem.