Westerse AstrologieVedische, Indiase Astrologie of JyotishSoftware voor Vedische Astrologie of JyotishMahabote: Birmaanse AstrologieConsulten voor de analyse van je Westerse en Vedische horoscoopOpleidingen in Westerse, Vedische en Birmaanse AstrologieUitgeverij van boeken over Westerse en Vedische Astrologie en GedichtenbundelsBalinese Astrologieenneagram.jpg (2542 bytes)zonnetempel2.jpg (2538 bytes)voorspellingen.jpg (2870 bytes)chinees.jpg (3084 bytes)fengshui.jpg (3175 bytes)ninestarki.jpg (2395 bytes)online boekwinkel.jpg (2918 bytes)boekchinees.jpg (2186 bytes)advaita.jpg (1645 bytes)

WIL JE WETEN WAT DE TOEKOMST KAN BRENGEN? BESTEL JE OVERZICHT VAN VOORSPELLINGEN VOOR JOU PERSOONLIJK (ENGELSTALIG COMPUTERRAPPORT).

Het is nu mogelijk om een overzicht te bestellen van wat de toekomst in petto heeft voor jou.

Het maandelijke overzicht van voorspellingen dat speciaal voor jou wordt gemaakt kent als basis de contacten die planeten, welke aan de hemel staan, met planeten in je geboortehoroscoop en met elkaar hebben.

Wanneer zo'n contact zich voordoet is de kans groot dat zich een passende gebeurtenis voordoet. Als je weet wanneer zich zo'n gebeurtenis kan voordoen wordt het makkelijker om je daarop voor te bereiden.

Een overzicht van 1 maand heeft een omvang van ongeveer 20 pagina's.

Het exacte tijdstip van ieder contact wordt gegeven en een interpretatie ervan. Ook de tijd dat het contact een rol speelt in je leven wordt aangegeven. Tevens wordt aangegeven wanneer een planeet een nieuw huis of teken binnengaat en wat dat betekent.

Je kunt zelf kiezen:
> of het rapport uit moet gaan van de Westerse dierenriem (en Placidus huizen)
> of van de Vedische dierenriem (met huizen die samenvallen met tekens).
Ook andere varianten zijn mogelijk. In alle gevallen wordt uitgegaan van de bekende Westerse aspecten die in de Vedische Astrologie bekend staan als Tajika aspecten. Ook wordt gebruik gemaakt van Uranus, Neptunus en Pluto.        

Het computerrapport, word je doorgemaild in Adobe (.pdf) formaat. Als je de files niet kunt openen adviseer ik om dit programma te downloaden. Downloaden kan hier.  

Deze rapporten worden gemaakt met een computerprogramma dat alleen Engelstalige uitdraaien levert. Het is dan ook niet mogelijk Nederlandstalige uitdraaien te maken.

De volgende versies zijn verkrijgbaar:

Nu ook: weet wat het komende jaar brengt.

Overzicht van hoofdtendensen van dit jaar en volgend jaar, ongeveer 12 pagina's: Euro 10.

Dit rapport is gebaseerd op de planeetcontacten van de langzame planeten Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus en Pluto en een andere voorspellende techniek die secundaire progressies heet.

In kort bestek geeft het de belangrijkste ontwikkelingen aan die zich dit jaar voordoen en die zich volgend jaar zullen voordoen. 

Het rapport biedt een terugblik op het deel van het jaar dat al is verlopen, zodat de achtergrond van belangrijke gebeurtenissen in je leven duidelijker zullen worden. Tevens biedt het een vooruitblik op de belangrijkste ontwikkelingen die dit jaar en volgend jaar nog zullen plaatsvinden.   

Klik hier voor een voorbeeld van een jaarrapport (let op dit rapport is in Adobe formaat en kan alleen geopend worden als Adobe op je computer geinstalleerd is).

N.B. De contacten tussen de actuele planeten en de planeten uit je geboortehoroscoop worden genoemd onder Tran - Nat.

Contacten tussen actuele planeten onderling worden genoemd onder Tran - Tran.

Klik hier voor een voorbeeld van een maandrapport (let op dit rapport is in Adobe formaat en kan alleen geopend worden als Adobe op je computer geinstalleerd is).

VOOR HET BESTELLEN VAN EEN VAN BOVENSTAANDE ENGELSTALIGE COMPUTERRAPPORTEN KLIK HIER.  

Vragen? mail roeland@dirah.nl

Westerse Astrologie , Horoscoopanalyses , Schriftelijke en Email Cursussen Astrologie , Beroepsopleiding Astrologie , Indiase, Vedische Astrologie , Tibetaanse Astrologie , Birmaanse Astrologie: Mahabote , Balinese Astrologie , Uitgeverij , Gedichten , LinksSoftware voor Vedische Astrologie , Astronomie voor Astrologen , Cursus Chinese Astrologie , Artikel Chinese Astrologie , Chinese Astrologie Zi Wei Dou Shou , Enneagram, Astrologie en de Horoscoop , De Maan in de Astrologie, De Indiase Maandierenriem , Ayurveda en de Vedische horoscoop , Bouw je eigen Zonnetempel, Online Astrologische Boekwinkel