Haydn's Jyotish voor Mac/Apple

[ Haydn's Jyotish ] Kala Software ]

westers.jpg (2013 bytes)indiaas.jpg (2011 bytes)opleidingen.jpg (1665 bytes)horoscoop.jpg (2087 bytes)Uitgeverij van boeken over Westerse en Vedische Astrologie en Gedichtenbundelsvedischesoftware.jpg (1957 bytes)

PROGRAMMA HAYDN'S JYOTISH VOOR APPLE: COMPLEET, GOEDKOOP MET INTERPRETATIE TEKSTEN

De Dirah Academie is vertegenwoordiger van Haydn's Jyotish. Dit is het programma dat ik gebruik in mijn cursusmateriaal. De prijs is Euro 99.

Het is het enige programma dat codes invoegt in de horoscooptekening, waardoor de interpretatie eenvoudiger wordt. Tevens biedt het interpretatie teksten gemaakt door de bekende auteur James Braha. Deze teksten zijn een goed hulpmiddel voor de interpretatie van een horoscoop.

Het is compleet, voordelig en werkt op Mac computers.
Wel is het van belang te beseffen dat het programma gebaseerd is op DOS. Hoewel het vergezeld gaat van duidelijke installatieinstructies is installeren iets ingewikkelder dan installeren van speciale Mac programma's. Een ander gevolg hiervan is dat de 'look en feel' gedateerd aandoet. 

Haydn's Jyotish biedt o.a. berekening van alle 16 harmonische horoscopen, dasa's, bhuktis en antara bhuktis, Shadbala, Varshaphal, Vimsopak, Ashtakavarga, Varga Summary, diverse lagna horoscopen, Bhava Chakra, Tertiaire Progressies, Transits, Prasna horoscoop, Jaimini karaka's, uitgebreid aspectenoverzicht, vriend- en vijandschappen analyse.

Een uitgebreide (Engelstalige) beschrijving van de mogelijkheden van dit programma treft U aan door op deze tekst te klikken.

De genoemde software kan besteld worden door:

1. Een mailtje te sturen naar roeland@dirah.nl met daarop uw adresgegevens. Uiteraard heb ik uw adres nodig om het bestelde te kunnen toesturen.

2. Vervolgens krijgt U een bevestigingsmail. Het verzoek is om het bedrag pas over te maken als de bevestigingsmail is ontvangen. In dat geval kunt U er zeker van zijn dat ik klaar sta om de bestelling snel af te handelen.

De software wordt geleverd nadat het bedrag van Euro 99 is ontvangen op rekening NL 19 INGB 0000 416584 die op naam staat van Dirah Academie te Tilburg.

Opmerking: Het programma wordt toegezonden vanuit de VS. Het gevolg hiervan is dat de feitelijke levering enige tijd in beslag kan nemen. Rekent U op een levertijd van enkele weken.

BELGIE: Het is tegenwoordig bij de meeste Belgische banken mogelijk om kosteloos geld naar Nederland over te boeken.
Om dit mogelijk te maken heeft uw bank de IBAN (International Bank Account Number) en BIC (Bank Identifier Code) nodig.
Stortingen kunnen plaatsvinden op de volgende rekening bij de ING BANK:

[ Haydn's Jyotish ] Kala Software ]

Andere pagina's op deze site:

Westerse Astrologie , Horoscoopanalyses , Online Astrologische Boekwinkel , Schriftelijke en Email Cursussen Astrologie , Beroepsopleiding Astrologie , Indiase, Vedische Astrologie , Tibetaanse Astrologie , Birmaanse Astrologie: Mahabote , Uitgeverij , Gedichten , LinksSoftware voor Vedische Astrologie , Astronomie voor Astrologen , Enneagram en de Horoscoop , De Maan in de Astrologie , De Indiase Maandierenriem.